Spužva bob sve epizode download. SpongeBob SquarePants :: DUBBINGS :: Project 6 Studio

Spužva bob sve epizode download Rating: 6,3/10 1433 reviews

Spužva Bob Skockani (TV serija)

spužva bob sve epizode download

Lik iz crtića Spužva Bob Skockani ima žuto spužvasto tijelo puno rupica koje pomalo nalikuju na pjegice, te velike plave oči koje su uvijek širom otvorene i promatraju podvodni svijet igre. SpužvaBob je izuzetno dobar, pošten, iskren i vrijedan povjerenja. On žudi za pažnjom i naklonošću, stalno pokušavajući da osvaja druge pomagajući im na raznorazne načine. Gledala sam originalnu, španjolsku, francusku i našu verziju i fenomenalno mi je kako su glasovi ujednačeni, vrlo se malo razlikuju u različitim verzijama, pogotovo glas SpužvaBoba. Slavko baš i ne priča puno, u nekoliko epizoda uglavnom u Spužva Bobovom svijetu snova te je prikazan kao moralno i razumno biće koje govori. Osim praćenja života i karijera najpopularnijih zvezda planete, naš cilj jeste i njihovo gostovanje na našem podneblju.

Next

Spužva Bob Igre 123 Igrice Složi hamburgere Igra

spužva bob sve epizode download

Velika je škrtica, opsjednut je novcem i plaća samo Kalamarka i to jako slabo. Već sam se trudio da nađem podatke o novoj sinkronizaciji ali nema ništa. Želite da vaši prijatelji igraju Spužva Bob igre na vašoj web stranici? Molim Vas da negdje, na bilo koju stranicu stavite tu epizodu je mi je naj! Svoj posao jako voli, radi ga izuzetno dobro i njegov je san postati najbolji kuhar u cijelom oceanu. Famoza je prvi nezavisni regionalni portal za tinejdžere. Radnja je smeštena u Tihom okeanu, u gradiću Koralovo koji ima 538 stanovnika. Svi thumbs up za glumce i Project6! SpužvaBob Skockani živi u ananasu na dnu mora, u gradu po imenu Bikini Dolina.

Next

SpongeBob SquarePants :: DUBBINGS :: Project 6 Studio

spužva bob sve epizode download

Seriju je osmislio morski biolog i animator Stiven Hilenburg. Iako nije baš inteligentan, sebe smatra inteligentnim i poduzetnim bićem. Upravo njegov negativan stav prema svetu i životu pripisali su mu greh gnev. Spužva Bob igrice pune su likova iz crtića, ali ni okruženje ne zaostaje od onog pravog iz Spužva Bob svijeta. Napuhača je i mrzi Spužva Boba, jer je naporan i dosadan te jedva čeka naučiti ga voziti brod. Spužva bob crtani filmovi u kratkom su vremenu osvojili gotovo sve uzraste! Ono po čemu je poznat jesu njegove kockaste smeđe hlače po kojima je i dobio nadimak Skockani. Gotovo cijelo desetljeće kasnije, 1996.

Next

Besplatne Spužva Bob Igre 123 Igrice online

spužva bob sve epizode download

Promjena veličine se uredjuje sa width i height. Iako je dobrog srca, ovaj lik nije baš najbistriji. Dosad sam gledala srpsku verziju te epizode jer nije bilo hrvatske, ali sad nema ni srpske. Ima ćerku Biserku i vlasnik je najpopularnijeg restorana brze hrane u Koralovu. Tu je još i vjeverica Luna - njegov partner u karateu s kojom izvodi razne vratolomije. .

Next

SpužvaBob Skockani :: SINKRONIZACIJE :: Project 6 Studio

spužva bob sve epizode download

Međutim, činjenica da on u gotovo svakoj epizodi samo jede i eventualno mjauče, ovom morskom pužu pripisuje proždrljivost kao greh. Stavite se u ulogu hrabrih vojnika na zemlji ili pilota u zraku i eliminirajte sve neprijatelje koji vam se nađu na putu. Crvena kravata preko bijele košulje čini ga elegantnim i u najprljavjim poslovima koje ponekad prakticira. Blagi fantasticni gorostas 2016 bfg je uzbudljiva priča o. Na netu možeš pronaći neke tajne grupe ali u njima nema podataka. Podvodno stablo je oklopljeno staklenom kupolom.

Next

Spužva Bob igre

spužva bob sve epizode download

Skockani se kod nas okušao u svakakvim zadacima igre - utrke, dostava brze hrane, pravljenje hamburgera, surfanje, ronjenje i druge zanimljive avanture iz Spužva Bob svijeta. Jedna od omiljenih aktivnosti mu je lov na meduze. Većinu vremena provodi pokušavajući ukarasti tajnu formulu Klještićevih rakburgera ključ uspjeha Rakove Poslastice. Spuzva Boba na Hrvatski je tragicna. Stvarno sve pohvale za sinkronizaciju ali molim vas, natavite sinkronizaciju! Reč je o strastvenoj želji za nečim.

Next

Spužva Bob Igre 123 Igrice Složi hamburgere Igra

spužva bob sve epizode download

Međutim, zbog izvrsne animacije i suptilnog humora, omiljen je i među odraslom populacijom. Spužva Bob Skockani i likovi Patrik, Kalamarko, Gospon Klještić i Luna samo su dio ove nezaboravne avanture pretočene iz crtanog u online zabavne igre namjenjene za obožavatelje Spužva Bob Skockanog. Zaželili smo se malo pucanja, eksplozija i uništavanja pa smo obogatili kategoriju ratnih igrica sa novim pucačinama obogaćenih eksplozijama. Taj dalmatinski źargon Lune i Klještića, te Spužva Bobovo kajkanje i sve. U seriji je predstavljen kao gubitnik koji svoje životne promašaje manifestuje kroz mržnju i sarkazam upućene drugima. O crtiću Ideja o ovoj crtanoj seriji rađa se 1993.


Next

Spužva Bob Skockani (TV serija)

spužva bob sve epizode download

Ima računalnu ženu koja se zove Karla. S obzirom da nije reč o morskoj životinji ona mora da nosi poseban skafander koji joj omogućava da opstane pod vodom. A Klještić je najbolj kad kad kaže: Šta se mater rodi. Upravo njegov dom, ali i ponašanje, opisuje jedan od grehova — lenjost — kroz svaku epizodu ova zvezda osim što ne radi ništa, konstantno jede i gleda televizor. Tako je naprimjer Spužva Bob prestavljen sa zagorskim naglaskom i ekavicom dok su Patrik i Kalamarko naprimjer prestavljeni kao oličenje kulturnog govora, Eugen Klještić i Plankton pričaju kao Dalmatinci i to na ikavici. Arogantna je i čangrizava morska lignja koja živi u Moai-u sa Uskršnjeg otoka i ne voli svoje susjedstvo naročito Spužva Boba i Patrika zbog njihovog djetinjastog ponašanja.

Next

Famoza kviz: Koliko dobro poznaješ seriju Bob

spužva bob sve epizode download

On voli svirati klarinet i crtati svoje auto-portrete, ali mrzi svoj posao u Rakovoj Poslastici. I think we have done a very, very good job … Watch SpongeBob and enjoy…. Kada nije unutar kupole, nosi astronautsko odijelo zato što ne može disati ispod vode. Nadahnut prijevodKao što kažu ostali, glasovi su izvrsni, ali ja ću spomenuti ono što se uvijek zaboravlja, a to je izvrstan prijevod. To mi je stvarno super jer mi se čini da se s promjenom glasa kod sinkronizacije često izgubi karakter lika. SpužvaBob je apsolutno najjači ikad! Mislim da smo napravili jako, jako dobar posao. Cool stuff for your website, blog, myspace.

Next

Spužva Bob Skockani (SpongeBob Squarepants, 1999)

spužva bob sve epizode download

Svaka cast i da ima bilo koji oskar ili medo ili lav ili palma za ovo sve bi vama trebalo dat,a i ove nase domace lokalne nagrade bi ja u jednu vrecu i sve Vama. Osim njih dvoje pojavljuju se i Kalamarko, Gospon Kliještić i Luna no vrlo rijetko jer njihova pojava nije toliko zanimljiva za igru. Pufnić Lena Politeo Maja Petrin sezona 6-7 Lovro Jastog nepoznato Željko Šestić. On je roza zvijezdača i živi ispod kamena. Ideja o ovoj crtanoj seriji rađa se 1993. Svaka čast na izvrsnoj sinkronizaciji! U crtiću je prikazan kao lik koji razumije Spužva Boba. U seriji je uvek bilo elemenata animacije i stvarnih likova, sundjer bob kockalone.

Next